Burak imzayı attı

Burak imzayı attı
Beşiktaş'ın Holosko'ya karşılık Vestel Manisaspor'a verdiği isimlerden Burak Yılmaz, yeni takımıyla sözleşme imzaladı. 1.5 yıllık sözleşmeye imza atan genç futbolcu, 37 numaralı formayı giyecek.

Vestel Manisaspor, Filip Holosko’ya karşılık Beşiktaş’tan transfer ettiği Burak Yılmaz’a Tarık Almış Spor Tesisleri’nde resmi imzayı attırdı. 1.5 yıllık sözleşmeye imza atan Burak Yılmaz, Vestel Manisaspor’da 37 numaralı formayı giyecek. Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, Basın Sözcüsü Arif Koşar, yöneticilerden Erdal Türek ve Ergun Türek’in katıldığı imza törenini çok sayıda basın mensubu takip etti. Vestel Manisaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen yıldız futbolcu Burak Yılmaz, “Burada çok iyi arkadaşlarım var. Elbirliği ile Vestel Manisaspor’u daha iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğiz. Buraya gelmemde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, Burak’ın transferini bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Burak’ı iki yıl öncesinde de transfer etmek istemiştik. O zaman bu transferi bazı pürüzlerden dolayı gerçekleştiremedik. Nasip bugüneymiş. Çok kaliteli bir oyuncu aldık. Burak’ın Vestel Manisaspor forması altında göstereceği performansla yeniden A Milli Takıma yükseleceğine inanıyorum” dedi.

Vardarer, Koray’ın da transferini büyük ölçüde bitirdiklerini, bu oyuncuyla kısa zaman içinde sözleşme imzalayacaklarını sözlerine ekledi. Basın Sözcüsü Arif Koşar’da Burak’ın takıma çok önemli katkılar yapacağına inandığını ifade ederek, “Burak atacağı gollerle bizleri sevindirecek. Bu transferin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 4 defa A Milli olmak üzere toplam 67 kez ay-yıldızlı formayı giyen Burak Yılmaz geçen sezon Beşiktaş forması altında oynadığı 43 maçta 7 gol kaydetti.