Yanal'ın transfer planı

Video yükleniyor...

Beşiktaş ve Legia Varşova mağlubiyetleri sonrası moral bozukluğu yaşayan Trabzonspor; Çaykur Rizespor karşısında kazandığı 3 puanla hem moral buldu, hem de zirve yarışından kopmadı.

Bordo-mavili ekipte Teknik Direktör Ersun Yanal, oynanan futboldan memnun kalmazken; takımının daha iyi bir futbol oynaması gerektiğini ifade etti.

Top rakipteyken çok yumuşak kaldıklarının altını çizen tecrübeli teknik adam, "Rakibi baskı altına alamadık. Bu bizim oyunumuz değil. Rakibe üstünlük sağladığımızda umutlanıyoruz ama Çaykur Rizespor maçında bunu çok az yapabildik. Oyun konusunda olgunlaşmak ve daha iyi olmak zorundayız. Her maçta kazanacak bir mücadeleyi ortaya koymalıyız." cümlelerini kullandı.

3 kulvarda yoluna devam eden Trabzonspor'da, ara transferde hareketli günlerin yaşanması bekleniyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın çalışmalarını yürüttüğü ve transfer döneminde yeni isimlerin takıma katılımını sağlayacağı öğrenildi.

Geldiği günden bu yana performansı eleştirilere neden olan Waris için Trabzonspor'a dolaylı olarak tekliflerin geldiği öğrenilirken, bordo mavili yönetimin ciddi teklifleri değerlendirebileceği ifade edildi.

Öte yandan Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'la Perşembe günü oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın bu maçta, fazla forma şansı bulamayan oyuncularına görev vermesi bekleniyor.