Bruma'nın kararı netleşti!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Bruma'nın gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı merak edilirken Portekizli futbolcu da takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi.

Yönetim, Bruma'nın ayrılık istediğinin ardından oyuncunun menajeriyle yapılacak görüşmeyi beklemeye başladı. Önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek Bruma'nın menajeri Sarı Kırmızılı yöneticilerle masaya oturacak.

beIN SPORTS'a konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Bruma'nın transferi için ellerinde yazılı teklif olduğunu dile getirdi. Başkan Özbek, genç oyuncuya kendilerinin de sözleşme uzatmak için teklifte bulunduklarını ve oyuncunun menajerle gerçekleştirilecek görüşmelerin ardından Portekizli'nin geleceğine ilişkin son kararın önümüzdeki hafta netleşeceğini belirtti.

Öte yandan; Bruma'yı kadrosuna katmak için temaslara başlayan ve transferin gerçekleşmesi için ısrarcı olan RB Leipzig'in ilk teklifini artırabileceği öğrenildi. Leipzig adına görüşmeleri sürdüren menajer Ahmet Bulut, Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün ile bir araya geldi ve Alman ekibinin Bruma transferini mutlaka sonlandırmak istediğini iletti.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Leipzig, kadrosunu Devler Arenası'na göre kurmayı hedeflerken Bruma'nın da takımın en önemli kozu olmasını istiyor.