Brezilya Milli Takımı'nda Ancelotti sesleri!

Brezilya Milli Takımı'nda Ancelotti sesleri!
İngiltere Premier League ekibi Manchester City forması giyen Ederson, Brezilya Milli Takımı ile adı anılan Carlo Ancelotti hakkında flaş bir açıklama yaptı. 

Brezilya'nın Fas ile oynayacağı hazırlık karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunan başarılı file bekçisi, "Carlo Ancelotti'nin Brezilya'nın başına geçmesi hakkında Casemiro, Vinicius ve Militao ile konuştuk. Gelmesi için büyük bir olasılık var." şeklinde konuştu. 

"Sadece özgeçmişine bakın"

Ederson, "Ancelotti'nin sadece özgeçmişine bakın. Burada olup olmayacağını kısa süre içerisinde öğreneceğiz. Umarım hızlı şekilde yeni bir teknik direktör bulabiliriz. Beklentiyi ben de hissediyorum. Bir hayli spekülasyon var. Brezilyalı mı yoksa yabancı bir teknik direktör mü seçilmeli endişesini içimizde biz de yaşıyoruz." dedi. 

2021/22 sezonunun başında Real Madrid'in başına geçen İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, İspanyol temsilcisinin başında 99 maça çıktı ve 2.23 puan ortalaması tutturdu. Ancelotti'nin eflatun beyazlı ekiple olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.

Tite ile yollar ayrılmıştı

2022 Dünya Kupası'na çeyrek finalde elenen Brezilya Milli Takımı, faturayı teknik direktör Tite'ye kesmişti. Güney Amerika temsilcisinin Fas ile oynayacağı karşılaşmada U20 Milli Takım Teknik Direktörü Ramon Menezes takımın başında olacak. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler