Falcao Bordeaux'yu dağıttı! (ÖZET)

Video yükleniyor...

Fransa Ligue 1'de zirve mücadelesi veren Monaco, Bordeaux deplasmanında 4-0 gibi net bir skorla kazandı ve yarışı sürdürdü.

Ligue'in 17. haftasında Monaco, Bordeaux takımına konuk oldu. Geçtiğimiz hafta yenilmeme serisi Lille karşısında son bulan Bordeaux'ya bir darbe de Monaco'dan geldi. Maça fırtına gibi giren Monacao, 2.dakikada Sidibe'nin golüyle öne geçti. Golün üstünden henüz 2 dakika geçmişti ki 4. dakikada sahneye Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao çıktı ve skor 2-0 oldu. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya da hızlı giren konuk ekip, 50. dakikada Radamel Falco ile farkı üçe çıkardı. Bordeaux'ya karşı oyunun her alanında üstünlük sağlayan Monaco, kazanılan penaltıyı Falcao ile değerlendirdi ve adeta maçı o dakikada bitirdi. Skor 4-0 olduktan sonra ev sahibi ekipten Adam Ounas, 68. dakikada direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımını on kişi bıraktı. Kalan dakikalarda rakibi karşısında hata yapmayan Monaco, maçı 4-0 kazandı.

Monaco, 39 puan ve maç fazlasıyla Nice'in önünde liderlik koltuğuna oturdu. Bordeaux ise 24 puanda kaldı 8 sıraya geriledi.