Bitmeyen şarkı Emenike

Bitmeyen şarkı Emenike
Rus kulübü ile görüşmelerini gizlilik içinde sürdüren F.Bahçe’nin eli, Nijeryalı yıldızın da istekli olması sonucu güçlendi. Şimdi tek hedef, Krasic artı bir miktar para karşılığı bu işi bitirmek.

Fenerbahçe’de transferin ilk hedefi Emmanuel Emenike. Nijeryalı golcünün Spartak Moskova’dan geri alınmasında artık son aşamaya gelindi. Şike davasından beraat eden ve eski kulübüne dönmek istediğini söyleyen futbolcunun kulübüyle görüşen sarı lacivertliler, anlaşmaya çok yakın.

Ancak sarı lacivertliler, bu transferi çok yüksek bir bonservis bedeli vererek değil, bazı oyuncularını takasta kullanarak bitirmek istiyor. Ruslara Krasic’i öneren F.Bahçe, bir miktar da para verecek.

Küçük Pürüzler Kaldı

Sarı lacivertliler, Spartak Moskova Kulübü ile son derece gizli sürdürdüğü pazarlıklarda futbolcunun da istekli olması nedeniyle önemli bir mesafe kaydetti. İki kulüp arasında yalnızca çok küçük pürüzler kaldı. Bu pürüzler de halledilirse, Emenike 3 Temmuz süreci ile ayrı kaldığı sarı lacivertli formayı yeniden giyecek.

Bu konuda gelen son bilgiler, transferin önümüzdeki günlerde hatta belki de hafta sonu açıklanabileceği yönünde.

Sakatlığı Hızla Düzeliyor

Aykut Kocaman’ın uzun süredir gözdesi olan Emenike, S.Moskova-F.Bahçe maçında eski takımına gol atmış, oyundan çıkarken de Kocaman’ın elini öpmüştü. Sarı lacivertli teknik adam ise, medya ile yaptığı görüşmelerinde Nijeryalı forvete olan hayranlığını dile getirmeye devam etmişti. Rus takımında sakatlık yaşayan ve dizlerindeki kıkırdaklar temizlenen Emmanuel Emenike’nin 15 gün içinde tamamen iyileşeceği belirtiliyor. Yıldız futbolcu eğer F.Bahçe’ye transferi gerçekleşirse, temmuz başında gerçekleşecek olan Topuk Yaylası’ndaki kampa katılacak.

Kaynak: Hürriyet