Biliç talimatı verdi!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Akhisar Belediyespor karşısında alınan 3-1'lik skorla Spor Toto Süper Lig'de liderliğin sürdürülmesi ve 6 maçlık galibiyet serisi yakalanması yüzleri güldürdü. 
 
Zorlu maçtan 3 puanla ayrılan futbolcuların Adana Demirspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına neşeli başladı. 
 
Çarşamba günü Adana Demirspor ile kupada karşılaşıp; pazar günü ligde Torku Konyaspor deplasmanına çıkacak, 30 Aralık Salı günü adana demirspor ile yine kupada oynayacak Beşiktaş'ta Biliç, futbolcularıyla toplantı yaptı. 
 
Biliç, 30 Aralık'a kadar Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig'de 6 günde 3 maça çıkacaklarını, zorlu süreci kayıpsız geçmek istediklerini söyledi. 
 
Hırvat teknik adam, "Zor bir periyot bizi bekliyor. 6 günde 3 maça çıkacağız, ardından 4 Ocak'ta Galatasaray derbisiyle Süper Lig'de ilk yarıyı tamamlayacağız ki, 11 günde 2 kupa 2 lig 4 maçlık bir seri olacak. Bunun da bir galibiyet serisi olmasını istiyorum. Bu büyük bir tempo gerektiriyor. Şu ana kadar bu tempoyu iyi dengeledik. Yaşanan şanssız sakatlıklara rağmen, önemli bir kaybımız olmadı. Bu çizgiyi Süper Lig'in ilk yarısının sonuna kadar sürdürmemiz gerekiyor. Sizlerden her şeyinizle önümüzdeki 4 maça konsantre olmanızı istiyorum. Başka bir şey düşünmeyin sizler her şeyin üstesinden gelecek güçtesiniz" dedi. 
 
Siyah beyazlı takımda, Akhisar Belediyespor maçında kasığında ağrı hissedince tedbir amacıyla oyundan çıkan Veli Kavlak'ın durumunun ise korkulan gibi olmadığı öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Veli'nin zorlanma hissedince, oyundan çıktığı, ancak şu anda ağrısının olmadığı belirtildi. Veli'nin çekilecek MR'nda da endişe duyulacak bir durumun çıkmasının beklenmediği öğrenildi.