Bilic: "Hull City sezon başında beni istedi"

Bilic: "Hull City sezon başında beni istedi"
Sezon başında Watford'un başına geçen ve bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Slaven Bilic, takımının İngiltere Championship'teki 22. haftasında Hull City ile karşılaştığı ve 0-0 berabere kaldığı mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. 

Bilic, "Hull City yeni menajeri Rosenior ile birlikte çok daha farklı bir futbol oynuyor. Topa sahip oluyorlar ve bıkmadan, usanmadan pas yapıyorlar. Her ne kadar sürekli bir tehdit yaratmasalar da bu kadar uzun süre topla oynamaları can sıkıyor. Rakip takımı strese sokma ve bunun üstünden hata yaptırma üstüne kurulu bir taktiğe sahipler. İkinci yarıda bunu bozmak istedik ancak bu kez de sürekli uzun oynamaya başladılar. Çok cesur bir futbol anlayışları var. Tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Hull City'nin sezon başında kendisini istediğini belirten Bilic, "Bu kadro ile nasıl 21. sırada olduklarını anlamıyorum. Kağıt üzerinde harika bir kadroları var. Kulübün sahibi olan Acun Ilıcalı'yı tanırım. Çok hırslı bir insandır ve iyi bir kadro kurdu ancak günün sonunda 21. sıraya indiler." diye konuştu. 

Son 5 karşılaşmasında 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet alabilen Hull City, topladığı 25 puan ile ligin 21. sırasında yer alıyor. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE CHAMPIONSHIP ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN