Biliç futbolculara o kelimeyi yasakladı!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Biliç, Trabzonspor maçında ortaya konan futbol ve 2-0'lık galibiyetten ötürü önce oyuncularına teşekkür etti ardından sampiyonluktan bahsedilmesini yasakladı.

Hırvat teknik adamın "çok akıllı ve de ne istediğini bilen bir takım görüntüsü verdiniz. Sabırlı oynadınız ve kazanacagınızdan emindiniz. Hepinizi kutluyorum ve teşekkür ediyorum. Ancak sizden şunu istiyorum; şampiyonluktan bahsetmeyin. 5 maçımız var, her karşılaşmayı tek tek ele almamız gerekiyor, haftadan haftaya bakarsak başarı zaten kendiliğinden gelir. Şampiyonluk kelimesini 34.haftaya kadar rafa kaldırın" ifadelerini kullandı.

"Sizinle bu sezon tarih yazmak ve uzun yıllar unutulmayacak başarılara imza atmak istiyorum" diyen Biliç, son hatalarda herkesin özel yaşantısı dikkat etmesini istedi.

Bu arada Beşiktaş'ın, Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı. Yıl içinde açılması planlanan stadın üstünü kapatacak çatı kısmı inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacağı öğrenildi. Çatının tamamlanmasının ardından futbol oynanacak sahanın çimlendirilmesi ve ince işçiliğe geçirileceği belirtildi. Beşiktaş Divan Kurulu'nun önümüzdeki günlerde statta ilk toplantısını yapmasının planladığı öğrenildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş