Beşiktaş'ta sır perdesi aralandı!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta yaklaşık 1 aydır kaleciler Cenk Gönen ve Tolga Zengin'in sürekli sakatlanmalarının ardından tüm gözler kaleci antrenörü Jose Sambade'ye çevrilirken, yönetimin Cenk ve Tolga'dan bilgi aldığı öğrenildi.

Futbol komitesi başkanı Ahmet Nur Çebi ve futboldan sorumlu yönetici Mete vardar'ın Cenk Gönen ve Tolga Zengin'le bir görüşme yaptıkları ve "Sakatlıkların Sambade'nin antrenman programı ile bir ilgisi var mı?" diye sordukları belirtildi.

Cenk ve Tolga'nın ise "Hayır yok. Sambade bize iyi antrenman yaptırıyor. Ayrıca bizi zorlayacak, ağır, sakatlanmamıza sebep olan çalışmalar yaptırmıyor" karşılığını verdikleri öğrenildi.

Beşiktaş, İstanbul Başakşehir maçının hazırlıklarını milli takımlarda bulunan Ersan, Olcay, Gökhan Töre, Veli, Demba ba, Pedro Franco ve A2 milli takımında yer alan Atınç, Cenk Tosun ve Frei'den yoksun olarak sürdürdü.

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Tolga, antrenmanda yer almazken, ağrıları yeni sona eren Cenk Gönen de tedbir amaçlı çalışmaya çıkmadı. Jose Sosa ve Daniel Opare de takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.

Beşiktaş ayrıca Fenerbahçe maçında kural hatası olduğunu ileri sürerek derbinin tekrarlanması için TFF'ye resmi bir başvuru yaptı.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Canlı skor

Puan durumu

Beşiktaş