Beşiktaş'tan dev açılış! Vodafone Arena'da yıldızlar geçidi!..

Beşiktaş'tan dev açılış! Vodafone Arena'da yıldızlar geçidi!..
Şampiyon Beşiktaş, yeni sezona da müthiş bir giriş yapmak istiyor... Sezon hazırlıkları çerçevesinde Vodafone Arena’da üçlü bir turnuva düzenlemeyi planlayan Siyah-Beyazlılar; Barcelona, Juventus ve İnter gibi büyük takımlarla iletişime geçti.

Güçlü takımlarla oynayıp Şampiyonlar Ligi öncesinde kendisini sınamak isteyen ve bu doğrultuda güçlü rakiplerle görüşen yönetim, ilk olarak Barcelona’nın kapısını çaldı. Messi’li, Neymar’lı, Arda’lı Katalanlar, yoğun programları nedeniyle bu teklife teşekkür edip olumsuz yanıt verdi... 

ARENA’DA YILDIZLAR GEÇİDİ 
Daha sonra ise rota İtalya’ya kırıldı. Serie A’da üst üste 5. kez şampiyon olan Buffon’lu ve Pogba’lı Juventus yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştiren başkan Fikret Orman ve yönetimi, ilk etapta olumlu yanıt alamasa da daha sonraki görüşmelerde İtalyanlar’dan “Büyük olasılıkla geleceğiz” cevabını aldı. Bu cevabın ardından bir dönem Galatasaray’ı da çalıştıran Roberto Mancini’nin takımı İnter’in kapısı çalındı. Melo’nun da forma giydiği İnter’in de üçlü turnuvaya sıcak baktığı ve “Olur” yanıtını verdiği kaydedildi. Beşiktaş, İnter ve Juventus arasındaki Vodafone Arena’da gerçekleştirilecek turnuvanın ikinci kamp döneminin ardından belirlenecek bir tarihte yapılacağı öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Beşiktaş

Maç Özetleri

Puan Durumu

iddaa maç sonuçlar


Kaynak:
Habertürk