Beşiktaş'ta Şenol Güneş rotasyona gidiyor!

Video yükleniyor...

Şampiyonlar Ligi'ndeki Napoli galibiyetinin ardından Antalyaspor maçı hazırlıklarını moralli sürdüren Beşiktaş, Süper ligde de puan kaybı yaşamak istemiyor.

Napoli maçının ardından ara vermeden çalışmalarına başlayan Siyah Beyazlılar'da futbolcuların neşeli görüntüsü dikkat çekiyor. Devler Arenası ve Süper Lig'de namağlup yoluna devam eden Beşiktaş, bu ünvanını Antalyaspor karşısında da sürdürmeyi hedefliyor. 

Teknik direktör Şenol Güneş, geniş rotasyonunu iki kulvarda da fazlasıyla kullanırken Oğuzhan Özyakup'un tam olarak iyileşmesi de deneyimli çalıştırıcıyı memnun etti. 

Bugüne kadar sahaya sürdüğü onbirlerde defans hattında fazla değişiklik yapmayan Şenol Güneş, orta sahada ise geniş bir oyuncu grubundan fayda sağlıyor.

Atiba Hutchinson, Gökhan İnler, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan ve Talisca'yı orta saha kurgusunda sık sık farklı rotasyonlarla değerlendiren Güneş, forma rekabeti sayesinde bu oyuncularından yüksek verim elde ediyor. 

Vodafone Arena'daki Antalyaspor maçında da geniş rotasyonunu kullanması beklenen tecrübeli teknik adamın, Napoli maçından farklı bir 11'le sahada olması bekleniyor. 

İtalya'dan döndükten sonra yenileme antrenmanlarını sürdüren Beşiktaş, Antalyaspor maçının taktik çalışmalarına ağırlık verecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Çaykur Rizespor - Gençlerbirliği canlı skor

Gaziantepspor - Kayserispor canlı skor

Akhisar Belediyespor -  Adanaspor maçı canlı izle

Galatasaray- Trabzonspor maçı canlı izle

Aytemiz Alanyaspor - Bursaspor maçı canlı izle