Beşiktaş'ta gözler Mehmet Ekici'de

Video yükleniyor...

Beşiktaş eski futbolcusu Ersan Gülüm'ü kadrosuna kattı.

Siyah beyazlı kulüp, geçen yıl ara transfer döneminde Çin'in Hebei China Fortuna takımına transfer olan Ersan Gülüm'ün transferi konusunda anlaşma sağladı.

Ersan Gülüm'ün Dönmesiyle siyah beyazlı yönetim sol bek transferinden vazgeçecek, Adriano'nun alternatifi Tosic olacak.

Beşiktaş'ta Olcay Şahan'ın Trabzonspor'a transfer olmasının ardından gözler Mehmet Ekici'ye çevrildi.

Trabzonsporlu Mehmet ekici ile görüşmelerini sürdüren siyah-beyazı yönetim, yıldız futbolcuya imza attırmak istiyor, ancak transferde çoklu ihtimal var.

Birinci ihtimal, Mehmet ekici Beşiktaş'a imza atacak ve sonrasında bu sezon sonuna kadar Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyecek.

İkinci ihtimal, Beşiktaş Mehmet ekici'yi kadrosuna katacak ve önümüzdeki günlerden itibaren ekici Beşiktaş'taki yerini alacak

En düşük ihtimal ise Mehmet'in bu sezonu Trabzonspor'da geçirip şu anda Beşiktaş'a imza atmaması ve sene sonunda Siyah-beyaz formayı giymesi.

Mehmet'in Beşiktaş'a gelmesi durumunda ortasaha rotasyonunda oyuncu sayısı bir hayli artacak, bu durumda teknik direktör Şenol Güneş birkaç ismin takımdan ayrılmasına izin verebilecek. Önümüzdeki günlerde bu transfer sonuçlandığında takımdan ayrılacak isimler de belli olacak.

Bu arada Şenol Güneş'in transferi istediği forvet konusunda henüz bir aşama kaydedilmezken, Jackson Martinez ve Pylyp Budkivsky isimleri ön plana çıkıyor.