Beşiktaş'ta Gomez olmazsa alternatif Loic Remy!

Video yükleniyor...

Jose Sosa krizini aşan Beşiktaş'ta gözler şimdi forvet mevkiisine yapılacak transferle kadronun güçlendirilmesine çevrildi. Adaylar değerlendiriliyor ama bir yandan da Mario Gomez bekleniyor.

Beşiktaş'ta ligin başlamasına sayılı günler kala Jose Sosa krizinin çözülmesi, teknik heyeti sevindirdi.

Şu ana kadar kadrosuna Fabricio, Gökhan Gönül ve Adriano'yu katan Beşiktaş yönetimi, Sosa krizini de iyi yöneterek, kadrosunu korumuş oldu.

Arjantinli yıldızın takıma geri dönmesinin ardından gözler fiziki ve mental durumuna çevrildi. Son günlerde yaşananlardan dolayı yıpranan oyuncuya, bundan sonraki süreçte destek olunacak. Fiziki olarak da takımın çok gerisinde olmayan Sosa, ekstra çalışmalar yaparak lige hazır hale gelmeye çalışacak.

Sosa krizinin ardından Beşiktaş yönetimi, bir stoper bir de forvet aldığı taktirde, büyük ölçüde kadrosunu koruduğu takımı güçlendirmiş olacak.

Şu ana kadar forvet transferi için Liverpool'dan Christian Benteke, Chelsea'den Loic Remy, Dynamo Kiev'den Dieumerci Mbokani ile görüşen Beşiktaş yönetimi, Mario Gomez'den ümidini kesmiş değil.

Yaklaşık 3 aydır hiçbir kulübe imza atamayan Alman Yıldız da her geçen gün Beşiktaş'a biraz daha yaklaşıyor.

B planı olarak birçok isimle görüşen ve bu konuda ilerleme kaydeden yönetimin, Gomez'in gelmemesi durumda ise en çok istedikleri isim Chelsea'li Remy.

Hem Sosa'nın takıma dönmesi hem de taşların yavaş yavaş yerine oturmasıyla rahat bir nefes alan teknik direktör Şenol Güneş'in biraz daha rahatladığı öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri