Beşiktaş'ta Fikret Orman Bony ve Remy için temasa geçti

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İsmail Köybaşı'nın ayrılmasından sonra sol beke Barcelona'dan Adriano'yu alarak bu eksiğini kapatan siyah beyazlılarda sıra defans ve forvete geldi.

Mario Gomez'in geri dönmeyeceğini açıklamasından sonra gözler Beşiktaş yönetimine çevrilirken, yapılacak forvet tranferi büyük bir merakla bekleniyor. 

Başkan Fikret Orman, Londra'da bizzat kendisi Chelsea'li yöneticilerle görüşerek Loic Remy için nabız yoklarken, taraflar arasında henüz anlaşma sağlanamadı. 

Chelasea, bonservis konusunda indirime gider ya da Remy'i kiralık olarak göndermeyi kabul ederse bu transfer gerçekleşebilir. 

Forvete bir diğer adaysa Manchester City'nin yıldızı Wilfried Bony. Fildişili Oyuncunun Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, yine kiralama formülü düşünen Beşiktaş, anlaşma sağlanırsa bu isme de imza attırabilir. 

Öte yandan hemen hergün yaptığı çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, bugün Ufa takımı ile bir hazırlık maçı yapmayı planlıyordu ancak; Worgl Belediye Başkanı tarafından güvenlik gerekçe gösterilerek oynanmasına izin verilmedi.