Beşiktaş'ın transfer listesinde Robben var

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Ligi şampiyonluk ipini göğüsleyerek tamamlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.
 
Teknik direktör Şenol Güneş'in Başkan Fikret Orman'la yaptığı ilk görüşme sonrası ortaya çıkan isimler için ön tekliflerini yapan yönetim, gelecek yanıtları bekliyor. 
 
Savunmayı olduğu gibi yenilemek isteyen Şenol Güneş'in eldeki futbolcuları da alternatif olarak kullanmayı düşündüğü, geride kalan sezonun ikinci yarısında yaşanan sıkıntıları yaşamak istemediği öğrenildi. 
 
Beşiktaş yönetimi defans için arayışlarını sürdürürken, dünyaca ünlü bir yıldızı da renklerine katmak için yoğun çaba harcıyor.
 
Siyah Beyazlı yönetim, Bayern Münih'te forma giyen 32 yaşındaki Arjen Robben'le temaslarını sürdürüyor. Beşiktaş kulübü dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları'nun, Robben'in menajeri ve Bayern Münih'le pazarlık yaptığı belirtildi.
 
Bu sezon son maçını 5 Mart'ta oynayan ve sakatlığını tamamen atlatan Robben'in bir yıl daha kontratı bulunuyor. 
 
Öte yandan medyada İngiltere'nin West Ham kulübüne transfer olacağı konuşulan Gökhan Töre için başkan Fikret Orman son noktayı koydu. 
 
Fikret Orman, menajerler aracılığı ile teklif alan Gökhan Töre için 15 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Konu hakkında açıklama yapan Orman, "Gökhan Töre, Beşiktaş'ın önemli bir futbolcusu. Biz kendisinden memnunuz ancak kulübün menfaatlerini ilgilendiren bir teklif gelirse düşünürüz. Gökhan Töre'yi almak isteyen kulübün 15 milyon euro ile kapımızı çalması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Beşiktaş

Maç Özetleri

Puan Durumu

iddaa maç sonuçlar