Beşiktaş'a büyük şok

Video yükleniyor...

Akhisar maçında sakatlanan Holosko'dan kötü haber geldi. Sağ ayak bileğindeki bağları kopan Slovak yıldız 5 ay sahalardan uzak kalacak.

Beşiktaş'ta sakatlar kervanına Akhisar Belediyespor maçıyla Filip Holosko da katıldı.

Bu sezon sakatlıklarla önemli ölçüde sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta bu listeye son eklenen isim Filip holosko doldu.

Siyah beyazlı takımın akhisar belediyespor ile oynadığı Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde, 12 bin 965 metre koşarak sezonun rekorunu kıran Slovak futbolcunun sağ ayak bileği burkulmuştu.

Holosko'nun sabah saatlerinde MR'ı çekildi ve perenoal, tendonda, eklem kapsülünde, ayak dış bağlarında yırtık ve ayak kaslarında ikinci derece yırtık tespit edildi. Holosko'nun tedavisine hemen başlandı.

Bu arada yine Akhisar Belediyespor maçında başına darbe alan Mustafa Pektemek'in sağlık durumunun iyi olduğu ve süper lig'in 27. haftasındaki kardemir karabükspor maçında forma giyebileceği öğrenildi. 

Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Biliç'in cuma akşamı oynanacak maçta Almeida ile Mustafa'ya birlikte görev vereceği öğrenildi.

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdüren beşiktaş'ın antrenmanına tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, tedavi olan Manuel Fernandes, Gökhan Töre, Filip Holosko, bel fıtığı olan Julien Escude ile ayak ağrıları için kontrolden geçen Ersan Gülüm katılmadı. Ömer Şişmanoğlu sahada bireysel bir çalışma gerçekleştirdi.
 
Bu arada BJK İntegral Arena arkasında, Akatlar Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Kültür ve Spor Merkezi'nin kulübe devrine ilişkin protokol yarın saat 14. 30'da törenle imzalanacak.