Beşiktaş için transfer bitmedi!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta transfer döneminde kaleci ve orta saha konusunda girişimler olmasına rağmen bütçe düşünülerek transfer gerçekleşmedi.
 
Transfer döneminin son gününe kadar kaleci Victor Valdes ve bir çok orta saha oyuncusuyla temaslarda bulunan ancak düşündüğü ve şartları uygun olmadığı için görüşmeleri sonuçlandırmayan siyah beyazlı yönetim, bu  transferleri ara transfer döneminde gerçekleştirmeyi planlıyor. 
 
Teknik direktör Şenol Güneş de sıradan bir ismin sadece transfer olsun diye alınmasından ya da pahalı bir transferin takım içindeki dengeleri bozmasından çekindiği için kadroya yeni isimlerin katılmasını istemedi. Aceleci davranmak yerine sezonun ilk yarısı boyunca listesindeki oyuncularla temaslarda bulunacak siyah beyazlılar, yapılacak son değerlendirmelerin ardından en uygun transferleri devre arasında gerçekleştirecek. 
 
Bu arada Beşiktaş'ın yeni transferlerinden stoper Luiz Rhodolfo ise kulübün Yavru Kartallar dergisi için verdiği röportajda siyah beyazlı çocukların sorularını yanıtladı. 
 
Beşiktaş ile hayatındaki büyük hayallerden birini gerçekleştirdiğini belirten Rhodolfo "En büyük hayalim Brezilya Milli Takımı'nda forma giymekti. Takıma da çağırıldım ama oyuna girme şansım olmadı. Diğer büyük hayalimi ise Beşiktaş'ta gerçekleştiriyorum. Zira en büyük hayallerimden biri de Avrupa'da büyük bir kulüpte forma giymekti. Beşiktaş formasını ilk giydiğim an çok özel hissettim kendimi. Beşiktaş taraftarının ününü zaten duyuyordum. Avrupa'da da Beşiktaş, takip ettiğim ve beğendiğim bir takımdı. Artık Beşiktaşlı oldum ve bununla gururlanıyorum" ifadeleri kullandı.
 
Takımda Ramon Motta ve Ricardo Quaresma ile aynı dili konuştukları için daha yakın olduklarını belirten Rhodolfo, "Portekizce'den başka bir dil bilmediğim için diğer arkadaşlarımla henüz yeterince anlaşamasam da kısa zamanda bu açığı kapatabileceğime inanıyorum" değerlendirmesi yaptı. 
 
Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına ise 3 günlük iznin ardından çift antrenmanla başladı. Bu arada Siyah beyazlılar 5 Eylül cumartesi günü de Gebze Stadı'nda Torku Konyaspor ile bir hazırlık maçı yapacak.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş