Beşiktaş geri sayıma geçti

Video yükleniyor...

Takımın başına getireceği teknik direktör konusunda arayıştaki Beşiktaş yönetimi, bir yandan Mircea Lucescu ve Şenol Güneş isimleri üzerinde dururken, diğer taraftan da transfer ve sözleşmesi sona eren futbolcularla görüşmeler için masaya oturmaya başladı.

Transferde Sırp savunma oyuncusu Dusko Tosic ile 2 yıllık el sıkışan siyah beyazlı kulüp yöneticilerinin şimdi de Zenit Saint Petersburg'dan ayrılacağını açıklayan Portekizli orta saha oyuncusu Danny Miguel için temaslarını sıklaştırdığı belirtildi.

Yaklaşık 2 yıldır Danny için bir çok kez masaya oturan yöneticiler, sözleşmesi haziran sonunda bitecek 31 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak için harekete geçti.

Bu sezon 5 gol atıp 15 de asist yapan Venezuella doğumlu danny, 2 sezon önce Dinamo Moskova'dan 8 milyon euroya Zenit'e transfer olmuştu.

Siyah beyazlıların listesindeki bir isim de Napoli'nin Uruguaylı stoperi Miguel Angel Britos. 29 yaşındaki Britos içinde nabız yoklayan yönetim, ay sonunda sözleşmesi bitecek Uruguaylı futbolcunun transferini sonuçlandırmak için temaslarını sürdürüyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş