Benfica'dan Colman'a kanca

Video yükleniyor...

Trabzonspor forvet arayışlarını sürdürürken, Portekiz'in Benfica ekibi Bordo-Mavili takımın Arjantinli oyuncusu Colman'a resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin Colman'a yapılan bu teklifi masaya yatırdığı bildirildi.


Trabzonspor'da transferdeki durgunluk devam ediyor.

Forvet arayışını Ndoye ile sonlandırmak isteyen ancak Senegalli futbolcuyu Lokomotiv Moskova'ya kaptıran bordo-mavililer, yeni isimlere yöneldi. Trabzonspor yönetiminin Teknik direktör Şenol Güneş'in listesindeki isimlere göre girişimlerini hızlandırdığı öğrenildi.

Trabzonspor'da kendi kadrosunda bulunan isimlere gelen teklifler de devam ederken bunlar arasında en dikkat çeken isim ise Gustavo Colman oldu.

Portekiz'in güçlü ekiplerinden Benfica'nın Arjantinli oyuncuya talip olduğu ve güçlü bir teklifle bu isteğini ilettiği öğrenildi. Portekiz ekibinin Colman için 7 milyon euro ve Emerson takasını teklif ettiği, teknik direktör Şenol Güneş'in de bu gelişmeye sıcak baktiğı ve Emerson'u kadrosunda görmek istediği ifade edildi.

GÜNEŞ'İN GÖZDESİ
Gelen tekliflerden bir diğerinin ise Marek Sapara için olduğu bildirilirken Şenol Güneş'in bu ismi kadroda tutmak istediği gelen haberler arasında.

Sapara'nın Hollanda kampındaki performansından memnun kalan tecrübeli teknik adamın, Slovak futbolcuyu gelecek sezon takım kadrosunda görmek istediği öğrenildi.

Öte yandan bordo-mavili ekip yeni sezon hazırlıklarının 3. etabı için Almanya'daki çalışmalarına devam ediyor. Sıcak hava eşliğinde antrenmanlarını sürdüren bordo-mavili ekip 10 süresince devam edecek kampta 3 hazırlık maçı oynayacak. 

İlk maçını 29 Temmuz Pazar günü Sütdirol ile oynayacak bordo-mavililerin bu rakibinin kesinleşmediği ve değişebileceği öğrenildi. Trabzonspor ayrıca 2 Ağustos Perşembe Greuther Fürth ve 4 Ağustos Cumartesi Queens Park Rangers ile karşı karşıya gelecek.

Almanya'daki kampta takımın kafile başkanı olarak Genel Sekreter Hasan Yener bulunurken, önümüzdeki günlerde Başkan Sadri Şener'in de kampa katılacağı öğrenildi.