"Ben yoksam yüreğiniz var"

"Ben yoksam yüreğiniz var"
Bilic, Arsenal maçı öncesinde zaferden başka bir şey düşünmüyor... Emirates'teki mücadeleyi cezası nedeniyle tribünde izleyecek olan Hırvat hoca, “Belki ben yanınızda olamayacağım ama yüreğinizi ortaya koyup turu geçeceğinizden şüphem yok” diyerek oyuncularına hedefi gösterdi
Kara Kartal’ın deneyimli teknik adamı Slaven Bilic, Şampiyonlar Liginde grup aşamasına kalma yolunda çarşamba günü karşı karşıya gelecekleri Arsenal mücadelesine oyuncularını özel olarak hazırlıyor. Emirates’teki Play-Off rövanşı öncesinde yapılan takım çalışmalarında Siyah- Beyazlı futbolcuların hırslı görüntüsünden memnun kalan Hırvat teknik adamın, bu istekli havanın Londra’daki zorlu maçta da devam etmesi için çabaladığı öğrenildi. Cezası nedeniyle rövanşta tribünde oturacak olmasının takımda olumsuz bir hava yaratmaması için dün tesislerde bir toplantı yapan başarılı çalıştırıcının, “İlk maçta ortaya koyduğunuz futbol gerçekten mükemmeldi. Ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu gözler önüne serdik. Onlar Arsenal ise biz de Beşiktaş’ız. Belki ben sahada olmayacağım ancak sizden ilk maçta göstermiş olduğunuz oyun felsefenizi sahaya yansıtmanızı istiyorum. Yüreğinizi ortaya koyup en iyi sonucu alacağınızdan hiç şüphem yok. Sizlere güveniyorum” diyerek oyuncularını motive ettiği bildirildi.

‘Kimseden korkumuz yok’

Play-Off eşleşmesinin belli olmasının ardından herkesin Arsenal’i favori gördüğünü ancak İstanbul’daki ilk maçın ardından rüzgarın kendi lehlerine döndüğünü söyleyen Bilic, “Olimpiyat Stadı’nda olduğu gibi kendimize güvenip turu geçen taraf biz olmalıyız. Bunu yapabileceğimizi İstanbul’da ispatladık. Kimseden korkumuz olmadığını gösterdik” diyerek oyuncularına inançlarını korumaları gerektiğini söyledi. 
Kaynak: Fanatik