"Ben de bilmiyorum"

"Ben de bilmiyorum"
Orduspor Teknik Direktörü Cevat Güler, "Kulüp Başkanı Nedim Türkmen ile yapacağımız görüşme sonrası görevime devam edip etmeyeceğim netleşecek" dedi.

Spor Toto Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Orduspor'da, teknik direktör Hector Cuper'den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Cevat Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sözleşmesinin sona erdiğini hatırlattı.

"Göreve devam edip etmeyeceğini kendisinin de bilmediğini" ifade eden Güler, şunları söyledi:

"Herkes çok iyi biliyor ki ben Ordu'ya profesyonelce düşünerek gelmedim. Kendi memleketim olmasa böyle bir takıma gelmezdim. Açıkçası profesyonelce davranmadım. Orduspor'un bana ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için geldim. Yarın da 'sana ihtiyacımız yok' derlerse dönerim. İstanbul'da yapacak işim çok. Görüşmeden olumsuz bir cevap almam durumunda hiçbir kırgınlığım olmaz."

Güler, "Önemli olan Orduspor. Benim camiaya bir kırgınlığım olmaz. Galatasaray'da da olmadı, burada da olmaz. Başkan niye olmayacağını anlatır ya da biz neden istediğimizi anlatırız, böylelikle bu iş biter. Kulüp başkanı Nedim Türkmen ile yapacağımız görüşme sonrası görevime devam edip etmeyeceğim netleşecek. Biz de beklemedeyiz" ifadesini kullandı.

Güler, teknik direktörlük konusunda başka isimlerin de gündeme geldiğini, bu isimleri basından takip ettiğini ancak kulübün ilk olarak kendisiyle masaya oturması gerektiğini vurguladı.