Başakşehir'den dev işbirliği

Video yükleniyor...

Valencia Kulübü patronu Peter Lim İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün davetlisi olarak İstanbul'a geldi. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ve Valencia arasında alt yapı konusunda iş birliği sağlanmasının görüşüldiği toplantıda, ayrıca kulüpler birliğinin uluslararası entegrasyonu konusunda fikir alışverişide yapıldı.  

Toplantıya, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Valencia Kulübü patronu Peter Lim'in yanı sıra yer  İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ynetim kurulu üyesi Mesut Altan'da katıldı.

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Valencia kulübünün 100 yıllık bir alt yapıya sahip olduğunu belirtirken Valencia kulubünün alt yapı sisteminde hangi noktaların örnek alınabileceği konusunda Peter Lim'le görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Valencia Kulübü patronu Peter Lim'se, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile gerçekleşecek olan bu iş birliği çalışmasından büyük memnunuyet duyduğunu dile getirirken, iki kulüp arasında alt yapı konusunda fikir alışverişinin yapıldığını belirtti.

Toplantının ardından İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ Peter Lim'e üzerinde isminin yazılı olduğu İstanbul Başakşehir forması ve günün anlamına ilişkin plaket takdim etti.