Bale gidiyor, 6 yıldızdan biri geliyor!..

Bale gidiyor, 6 yıldızdan biri geliyor!..
Real Madrid'de performansı sürekli tartışma konusu olan Gareth Bale'in geleceği de Madrid basınında gündemin ilk sırasında. ManU'nun ısrarla istediği yıldızın yerine gelecek isimler bile telaffuz edilmeye başlandı.

İspanyol basınına göre real'in Bale ile yollarını ayırması halinde 6 kişilik bir transfer listesi var. Ada'ya dönmesi halinde Real'e 100 milyon euroya yakın bir para kazandırması beklenen Bale'in yerine ilk aday Hazard. Bu sezon Premier Lig'in en değerli ismi olan Belçikalı'nın maliyetinin de rekora yaklaşması muhtemel. Ancak Mourinho'nun takımının beyninin başka bir takıma gitmesine onay vermesi uzak bir ihtimal.

İspanyol basınına göre diğer adaylardan ikisi daha Ada'dan. Real, her sezon gündeme gelen Manchester City'nin golcüsü Agüero ve geçen sezon Barcelona'dan Arsenal'e transfer olan Alexis Sanchez'den biriyle Bale'in boşluğunu doldurmaya çalışacak. Özellikle City'nin çalkantılı durumundan dolayı Agüero daha yakın bir ihtimal olarak ortaya çıkıyor.

Her sezon transfer rekoru kıran Perez'in Bale'i satması halinde kadroya katmayı düşündüğü diğer yıldız ise Pogba.  Chelsea'nin de istediği yıldız için ilk rakamlar 70 milyon euro civarında olacak. Juventus'un bu sezon sonunda satmayı planladığı Fransız yıldız için rekor bir bonservis bedeli bekliyor.

Perez'in son adayı ise Marco Reus. Dortmund'un yıldızı için Real'in en büyük rakibi Bayern olacak.

Görünen o ki; transfer dönemi başlamadan Danilo'yu 35 milyon euroya kadrosuna katan İspanyol ekibi, Bale'i gözden çıkarırsa yine transferin en hareketli kulübü olacak.