Aysal'dan net mesaj!

Video yükleniyor...

Galatasray başkanı Ünal Aysal, teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

Olağanüstü seçim kararından futbolcularının etkilenmemesini isteyen Ünal Aysal'ın, Balıkesirspor maçının son antrenmanı öncesi Florya Metin Oktay tesislerine giderek görüşmelerde bulundu.

Teknik direktör Prandelli ve futbolcuların bulunduğu bir ortamda toplantı yapan Ünal Aysal'ın, "Yönetim olarak Seçim kararı aldık ama. Bu kararın sizi etkilememesini istiyorum. Siz işinizi yapın sadece futbolunuzu oynayın. Kongre süreci ile ilgilenmeyin
Başkan Florya'yı ziyaret etti. Fitbolcularla ve Hocayla toplantı yaptı. Toplantıda, "Siz seçimi kafanıza takmayın. Sadece futbolunuzu oynayın. Kongre süreci ile ilgilenmeyin.  Sözleşme sorumluluklarımızı yerine getireceğiz" dediği öğrenildi.

Başkan Aysal'ın özel olarak görüştüğü Cesare Prandelli'nin ise, "Başkan bizi bırakma, uyum içinde çalışıyoruz" dediği ancak Aysal'ın, İtalyan teknik adama, "Galatasaray'ı zor durumda bırakmam. Kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğim" yanıtını verdiği belirtiliyor.

Başkan Ünal Aysal'ın isteği üzerine seçim kararı alan Galatasaray yönetiminde seçim sonrası bazı değişikliklerin yaşanması bekleniyor.

25 ekimde yapılacak seçimli kongrede aday olup olmayacağı kesinleşmeyen başkan Ünal Aysal'ın nabız yoklayacağı ve daha sonra kararını vereceği belirtiliyor.

Balıkesirspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Prandelli, taraftarın tepkisini çeken Selçuk, Burak ve Veysel'e ilk onbirde oynatarak mesaj vermeye hazırlanıyor.

Anderlecht maçı sonrası soyunma odasında bu üç futbolcuyla özel olarak ilgilenen ve hafta içindeki antrenmanlarda futbolcularıyla toplantılar yapan Prandelli'nin Balıkesirspor maçında Selçuk'u yeni kaptan olarak sahaya sürerek oyuncusuna sahip çıktığını göstermek istediği öğrenildi.

Motivesyonu düşük olduğu için Balıkesirspor maçında dinlenmek isteyen Selçuk'la görüşen İtalyan teknik adamın, "Sen bu takımın kaptanısın. Benim verdiğim görevi yaptığın sürece forma senin. Oynamanı istiyorum" diyerek futbolcusuna moral verdiği bildirildi.

Moralsiz gözüken Selçuk'un maça motive etmek için özel çaba harcayan teknik direktör Prandelli'nin Melo'nun yerine forma giyecek Dzemaili'ye de özel antrenman yaptırdığı belirtiliyor.