Avni Aker'de Fırtına kopacak!

Video yükleniyor...

Avrupa Ligi 3. eleme turunda Rabotniçki karşısında ilk maçta sahadan istediği sonuçla ayrılamayan Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze, oyuncularını mental ve taktiksel olarak rövanş mücadelesine hazırlamaya çalışıyor. 
 
İlk maçta yaptıkları hataları tek tek takımla paylaşan  Gürcü teknik adam, rakipten daha iyi olduklarını rövanş maçında ortaya koyacakları mücadele gücüyle göstermeleri gerektiğini belirtti. İlk maçta alınan 1-0'lık mağlubiyeti "iş kazası" olarak değerlendiren Şota Arvaladze, bu skorun altından kalkabileceklerini, hatta Avni Aker'de taraftar desteğiyle daha farklı bir skorla sahadan ayrılabileceklerini söyledi. 
 
Son dönemde takım dışında yaşanan bazı problemlerin hiç bir şekilde sahada ortaya koyacakları performansa etki yapmamasını dile getiren tecrübeli teknik adam, tek yapmaları gerekenin sahaya çıkıp tüm güçleriyle mücadele etmek olduğunu sözlerine ekledi. 
 
Bir yandan Rabotniçki maçına hazırlanırken diğer yandan kadrosuna takviye çalışmalarını sürdüren bordo mavili ekipte kaleci transferi gündeme geldi. 
 
Kadrosuna tecrübeli bir kaleci almayı düşünen ve Onur Kıvrak'ın son dönemde sportif direktör ve teknik heyetle yaşadığı probemlerle birlikte bu yönde arayışına hız veren bordo mavili ekip, Esteban Alvarado'yu takibe aldı. 
 
Az Alkmaar forması giyen 26 yaşındaki eldivenle görüşmelere başlayan Trabzonspor'da, Şota Arvaladeze'nin uzun lig maratonunda tecrübeli bir kalecinin kadro yer almasını istediği öğrenildi.
 
Öte yandan kadrosunda bulunan bazı yabancılarla yollarını ayırması beklenen Trabzsonpor'da Malili forvet Yatabare için  yeni bir teklif daha  geldiği öğrenildi. 
 
30 yaşındaki Mustafa Yatabare'ye Fransa ekiplerinden Caen'in ardından, Lorient'inde teklifte bulunduğu iddia edildi. Sakatlığı nedeniyle 2. etap kamp çalışmalarında yer almayan Yatabare'yle ilgili son kararı teknik direktör Şota Arvaladze verecek. 
 
Trabzonspor'un büyük uğraşlar sonucu kadrosuna kattığı Mbia sahalara dönmeye hazırlanıyor. İkinci etap kamp çalışmaları öncesi Trabzon'da ki idmanda sakatlanan ve çalışmalarına takımdan ayrı devam eden Kamerun'lu oyuncunun Rabotniçki karşısında sahada olması bekleniyor. Kendisi için hazırlanan özel çalışma programını eksiksiz yerine getiren deneyimli orta saha oyuncusunun Şota Arvaladze'nin forma şansı vermesi halinde kadroda yer alabilecek duruma geldiği öğrenildi. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor

Transfer