Aslan'da gündem Sneijder! Sözleşmesi ne zaman uzatılacak?

Video yükleniyor...

Galatasaray eksik imza nedeniyle FIFA'dan red yanıtı gelen Grosskreutz'un transferi için hem kulüp hem de oyuncunun kendisi tarafından yapılacak itiraza hazırlanırken gözler Sneijder'le yenilenmesi planlanan sözleşmeye çevrildi.

Geçen sezonun başından beri Galatasaray'la sözleşme imzalamak istediğini ısrarla tekrarlayan Sneijder'in menajerini Türkiye'ye davet eden sarı kırmızılı yönetimin milli takım dönüşü Hollandalı yıldız futbolcuyla görüşeceği ardından da menajeriyle pazarlık masasına oturacağı belirtildi.

Şu andaki sözleşmesine göre Galatasaray'dan 3,2 milyon euro garanti para ve 25. 000 euro maç başı ücret alan Sneijder'e aynı şartlarla 2 yıllık bir sözleşme önermeyi planlayan yönetim ilk sözleşme gereği 3 yıl boyunca ödenen 3, 9 milyon euroluk imza parasını ise ödemeyerek Hollandalı futbolcudan indirim talep etmeyi planlıyor.

Sneijder'in bu teklife nasıl karşılık vereceği merak konusu olurken yönetimin Hollandalı futbolcunun sözleşmesini uzatılabilmek için her türlü fedakarlığı yapacağı ifade edildi.

Hollandalı futbolcunun ardından sezon sonu sözleşmesi sona erecek oyuncularla da sırayla masaya oturmayı hedefleyen yönetimin sezon bitmeden bu konuyu da halletmiş olmayı istiyor.

Bu arada Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıkları milli takımlarda bulunan oyunculardan yoksun devam ederken teknik direktör Hamz Hamzaoğlu'nun antrenmanlarda genç oyuncularıyla yakından ilgilendiği ve performanslarını dikkatle gözlemlediği ifade edildi.
Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray