Aslan transferde hız kesmeyecek

Video yükleniyor...

Lukas Podolski'yi renklerine bağlayan Galatasaray diğer transferler için düğmeye bastı.

Lokomotif Moskova forması giyen Niasse için nabız yoklayan sarı kırmızılı yönetim, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla istediği bu futbolcu için önce kiralama yöntemini kullanmaya çalışıyor.

Niasse'ın da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ve sarı kırmızılı yöneticilerinden transferi bitirmelerini istediği belirtiliyor.

defansın sağı için de çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi bu konuda teknik direktör Hamza Hamzaoglu'nun verdiği listeye göre pazarlıklar yapıyor. Önümüzdeki hafta içinde sağ bek konusunda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Galatasaray yeni sezon öncesi hazırlıklarının yurt dışı ayağı için Avusturya'ya gitti.

Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde gerçekleştirilecek 12 günlük kamp için İstanbul'dan ayrılan Galatasaray, ilk etap kampı süresinde 11 Temmuz Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti'nin Jihlava, 14 Temmuz Salı günü ise Avusturya'nın Ried takımlarıyla hazırlık maçı yapacak.

Türkiye'ye 16 Temmuz Çarşamba günü dönecek sarı-kırmızılılar, 3 gün izin yaptıktan sonra ikinci etap kamp için 20 Temmuz'da yeniden Avusturya'yagidecek.

Öte yandan milli takım maçları nedeniyle sezonu geç kapatanfutbolcuların yanı sıra yeni transfer Lucas Podolski'nin kampa daha sonrakatılacağı bildirildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray