Arsenal'den yıldız oyuncu için itiraf! "Onu kaçırdık"

Video yükleniyor...

İngiltere Premier League'de şampiyonluk yarışına devam eden ve son olarak deplasmanda Tottenham'ı 3-2 mağlup eden Arsenal'den geçmişe yönelik bir itiraf geldi.

Başta Arsene Wenger yönetiminde dahil olmak üzere önemli başarılar elde eden Arsenal aynı zamanda önemli oyuncular da kaçırdı. Gianluigi Buffon, Claude Makelele ve Ronaldinho gibi önemli isimleri elinden kaçıran Londra ekibi, Vincent Kompany, Raphael Varane, Gareth Bale, Yaya Toure, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Kylian Mbappe gibi yıldızları de listesinde bulundurmuştu.

Yousuf Sajjad: "Sakatlık sorunundan onu transfer etmedik"

Londra ekibinin eski yetenek avcısı Yousuf Sajjad HITC'e itira gibi açıklamalarda bulundu. 

Bu sezon Bayer Leverklusen'in tarihi şampiyonluğunda harika bir performans sergileyen Florian Wirtz'i daha önce Arsenal'in transfer etmek istediği ortaya çıktı.



Oyuncu hakkında konuşan Yousuf Sajjad, "Wirtz'in Köln'de olduğu bir dönem vardı. Sözleşmesinin sonuna geliyordu. Onun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu görebiliyordunuz ama aynı zamanda çok sakatlık yaşıyordu. Aynı zamanda Almanya'da eğitimine de çok önem veriyordu bu yüzden onu almadık sonrasında da Leverkusen harika bir hamle yaptı ve harika bir sonuç verdi." dedi.

20 yaşındaki Florian Wirtz bu sezon 44 maçta 17 gol atıp 19 asist yaptı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler