Arda Güler, Sevilla'yı reddetti! Transfer için tek şartı var

Arda Güler, Sevilla'yı reddetti! Transfer için tek şartı var
Real Madrid'de üst üste yaşadığı sakatlıkların ardından tamamen iyileşmesine rağmen forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'i Sevilla'nın sezon sonunda 1 yıllığına kiralamak istediği öne sürüldü.

İspanyol Relevo'nun haberine göre; Bu sezon kötü bir performans göstererek La Liga'nın alt sıralarında yer alan Sevilla, gelecek sezona damga vuracak bir kadro oluşturmak için kollarını sıvadı.

Arda Güler'e talip

Avrupa'nın büyük kulüplerinden 3-4 yıldız futbolcuyu transfer etmek isteyen Endülüs ekibinin listesinde Real Madrid'den Arda Güler de yer aldı.

Haberin detayında, Sevilla Sportif Direktörü Victor Orta'nın Arda'yı geçen yaz da kadroya katmak istediği ancak genç futbolcunun yüksek maliyetinin transferin önüne geçtiği kaydedildi.

19 yaşındaki futbolcunun Real Madrid'de süre almakta zorlanması ve bu durumdan hoşnut olmaması, Sevilla'yı Arda'yı kiralık olarak kadrosuna katma konusunda harekete geçirdi.

Şampiyonlar Ligi'ne katılacak bir takıma gitmek istiyor

Haberde Arda Güler'in yanıtının çok açık olduğu belirtilerek, "Türk futbolcu kiralık olarak ayrılırsa gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılacak bir takıma gitmek istiyor ve bu isteği onu gelecek sezon Avrupa kupalarına gidemeyecek olan Sevilla'dan uzaklaştırıyor" yorumu yapıldı.