Adım adım Fener'e

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi ilk ön elemesi öncesi gözler transfere çevrildi. Sarı Lacivertli Yönetimin orta saha ve savunma için arayışlarını sürdürüyor.Portekiz'in Porto Kulübüne yakınlığı ile bilinen Corriera Della Manha gazetesi Fenerbahçe'nin Rolando'ya yıllık 2.5 milyon Euro önerdiğini ve bu transferin heran gerçekleşebileceğini iddia etti.

Gazete Haberinde Milan'ın sezon başından beri ilgilendiği Rolando'dan vazgeçtiğini ve bu transferde yalnız kalan Fenerbahçe'nin mutlu sona yakın olduğunu yazdı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Yobo konusundaki ısrarından ancak çok istediği Rolando için vazgeçebileceği öğrenilirken bu transferin önümüzdeki hafta içi şekillenmesi bekleniyor.

Savunma ve orta sahaya takviyeler yapacağı bilinen Fenerbahçe'nin  buna ek olarak bir forvet transferinin de gerçekleşebileceği öğrenildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Topuk Yaylasındaki kamp değerlendirmesinde  takımdan Avusturya Kampı sonrası ayrılacak isimler olabileceği açıklamasına istinaden takımın alternatifi bol kadrosunda tek eksik kalabilecek bölgenin forvet hattı olabileceğini değerlendiren transfer komitesinin çalışmalarını sürdürdükleri gelen haberler arasında.

Elinde Moussa Sow-Henri Bienvenue ve Semih Şentürk olmak üzere üç forvet oyuncusu bulunan sarı laciertlilerde Yönetimin  oyunclardan birinin takımdan ayrılma ihtimalini göz özönüne aldıkları ve yaptıkları çalışmalar sonrasında bu bölgeye istenmesi halinde takviye aday sayısını ikiye indirdikleri belirlendi.

Fenerbahçe Transfer Komitesinin Benfica'da forma giyen Cardozo ve Olimpik Lyon da forma giyen Gomis için nabız yoklamaya devam ettikleri ve uygun maliyetin sağlanması halinde iki futbolcudan birini renklerine bağlayacakları bildirildi.