Adanaspor-Medipol Başakşehir maçının özeti burada

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de 16. haftanın açılış maçında Adanaspor ile Medipol Başakşehir 1-1 berabere kaldı.  Konuk ekip bu skorla birlikte ligin ilk yarısını da lider olarak kapatmayı başardı.

Adana'da oynana maçın ilk yarısını Medipol Başakşehir 43. dakikada Attamah'ın harika golüyle 1-0 önde bitirdi.

İkinci yarı da daha baskılı bir futbol sergileyen ev sahibi ekip 52. dakikada Magaye'nin golüyle skora eşitliği getirdi.

Maçın kalan dakikaları büyük bir heyecan içinde geçerken iki takım da skoru değiştirecek golü bulamadı ve müsabaka 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir ligin ilk yarısını 36 puanla lider olarak tamamladı. Adanaspor ise 10 puanla ilk yarıyı bitirdi.

Adnaspor: 1 - Medipol Başakşehir: 1

Stat: 5 Ocak Fatih Terim
Hakemler: Hüseyi̇n Göçek, Serkan Ok, Erkan Akbulut

Adanaspor: Hayrullah Mert Akyüz, Digao, Didi, Ramos, Renan Diniz, Cem Özdemir (Dk. 87 Sami Can Keskin), Foguinho, Bekir Yılmaz, Koman, Magaye (Dk 90+5 Edgar Da Silva), Ahmet Dereli (Dk. 67 Emre Uğur Uruç)

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar (Dk. 83 Napoleoni), Bekir İrtegün, Epureanu, Eren Albayrak, Attamah, Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro, Cengiz Ünder (Dk. 58 Doka), Mehmet Batdal (Dk. 65 Mustafa Pektemek)

Goller: Dk. 43 Attamah (Medipol Başakşehir), Dk. 52 Magaye (Adanaspor)
Sarı kartlar: Dk. 10 Epureanu, Dk. 28 Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir), Dk. 75 Renan Diniz, Dk. 80 İrfan Can Eğribayat (Adanaspor)