3 yolcu belli oldu! Sezon sonunda gidiyorlar!

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da,  karşılaşmanın sonlarına doğru çıkan tartışma nedeniyle kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Özer Hurmacı'nın yerine Gençlerbirliği karşısında forma giyecek isim belirlendi.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, sakatlığı düzelen, Galatasaray maçında kısa da olsa süre alan ve bunu iyi değerlendiren Yusuf Erdoğan'ı cezalı olan Özer'in yerine pazar günü deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği karşılaşmasında sahaya sürmeyi planladığı belirtildi.

Trabzonspor'da sezon sonu planlaması yapıldı. Ersun Yanal yönetiminde yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanacak ve bu doğrultuda kadrosunu kuracak bordo-mavililerde kollar sıvandı.

Takıma yıldız isimlerin katılması beklenirken, gidecekler konusunda da rota belli oldu. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak verim alınamayan bazı yabancı oyuncularla yollar ayrılıyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bir araya geldiği Genel Menajer Serhat Altıncı'ya Constant, Waris ve Yatabare'nin satışı konusunda tam yetki verdiği öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, ligde kalan 7 maçı da kayıpsız geçmek istediklerini söyledi. Galatasaray galibiyeti sonrası ne ligin ne de hedeflerinin bitmediğini belirten Güney, "Başarının her zaman devamlılığı olması lazım, taraftarı, camiası bunu bekler. O yüzden Galatasaray galibiyetini büyütmemiz lazım. Kalan 7 maçta 21 puan almak istiyoruz. Avrupa kupalarına katılmak için hepsini final havasında oynayacağız" dedi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor