Galatasaray 'hayır' dedi

Video yükleniyor...

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Ankara'daki toplantının ardından yaptığı açıklamada "Galatasaray'ın stat konusunda Beşiktaş'a cevabı 'hayır' olmuştur" dedi.


Ankara'da Spor Bakanı Suat Kılıç, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Beşiktaşlı mevkidaşı Fikret Orman'ın yaptığı toplantı sona erdi. Normalde 1 saat olarak planlanan toplantı 3 saat sürdü. Toplantı sonrası ilk açıklama yapan Adnan Öztürk, " "Galatasaray'ın stat konusunda Beşiktaş'a cevabı 'hayır' olmuştur" dedi.

Öztürk Galatasaray'ın toplantıdaki tavrını açıklarksen, "Beşiktaş ile Galatasaray arasında uzun süredir devam eden TT Arena tartışmalarına son vermeye çalıştık. Sayın bakanın daveti özürene geldik, oturduk, konuştuk. Sayın bakan da iyi bir evsahipliği yaptı. Beşiktaş kulübünün, Galatasaray'ın stadını kullanma isteğine, sayın bakanın huzurunda bu talebi yerine getiremeyceğini söyledik. Galatasaray resmi kararını açıklamıştır. Bu talebi uygun görmüyoruz dedik ve bu konu kapanmıştır" ifadelerini kullandı.

ORMAN'IN AÇIKLAMALARI
Toplantı sonrası açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise bir kez daha görüşeceklerini açıkladı.
Fikret Orman, "Sayın Bakan'ın katıldığı Galatasaray camiasının başkanı, yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu dostça bir toplantı oldu. Talebimizi ve nedenini ilettik. Galatasaray kulübü de kendi açısından kendi cevaplarını verdi. Gayet dostane bir ortamda geçen görüşme oldu. Sayın Bakan da görüşleri dinledi. Bir tur daha aramızda konuyu görüşeceğiz" ifadelerini kulandı. 

Adnan Öztürk'ün açıklamalarını da değerlendiren Fikret Orman; "Onun düşünceleridir. Biz daha olumlu bakıyoruz" diye konuştu.

Orman sözlerini, "Beşiktaş Türkiye'nin en önemli markalarından bir tanesi. Ülkemizi her konuda temsil eden 110 senelik bir camiayız. Stadımızı yenilemek istiyoruz. Oynamak istediğimiz yer de belli. Bir kaç tur daha görüşeceğiz gibi görünüyor" ifadeleriyle bitirdi.

ligtv.com.tr