"Zor günleri geride bırakacağız"

"Zor günleri geride bırakacağız"
Mersin İdmanyurdu Kulübü Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, milli takım arasını çok iyi değerlendireceklerini belirterek, "Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz'a olan güvenimizle bu zor günleri geride bırakarak, yeniden ligde korkulan bir ekip olacağız" ifadelerini kullandı.

Erdem, yazılı açıklamasında, Mersin İdmanyurdu'nun Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile oynadığı maçta 2-2 berabere kalarak galibiyet hasretine son veremediğini hatırlatarak, "Milli takım arasında Trabzonspor maçına iyi hazırlanarak, ligdeki ilk galibiyetimizi almayı hedefliyoruz. Ligin 7. haftası olmasına rağmen hala galibiyet alamamamız, takım üzerindeki baskıyı arttırıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Teknik direktör Korkmaz'ın takımın başına yeni geçtiğini ve takımı tam tanıyamadan iki maça çıktığını belirten Erdem, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Transfer yapamamış olsak da biz iyi bir ekibiz. Karakterli futbolculardan oluşan bir takımımız var. Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz'a olan güvenimizle bu zor günleri geride bırakarak, yeniden ligde korkulan bir ekip olacağız. Trabzonspor lige çok iyi başlasa da son 3 haftada aldıkları mağlubiyetlerle sıkıntılı günler yaşamaya başladı. Onlar da bizimle yapacakları maçı, çıkış maçı, olarak göreceklerdir. Ancak biz de artık ligde galip gelerek, rahat bir nefes almayı planlıyoruz ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz."