''Zor bir şampiyonluk bizi bekliyor''

''Zor bir şampiyonluk bizi bekliyor''
 Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Turkish Airlines Euroleague'de şampiyonluğu finalde kaybettikten sonra Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek finali ilk maçına hazırlanmanın kolay olmadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin evinde Muratbey Uşak Sportif'i 79-60 yendiği karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Obradovic, şöyle konuştu:

"Yaşanan tecrübelerden sonra gördük ki, Dörtlü Final'den sonra lige dönmek kolay olmuyor. Oyuncularıma önümüzde zor bir şampiyonluğun bizi beklediğini söyledim. Geçmişi unutup reaksiyon gösterdiler. Taraftarın da desteği bizim için bu akşam önemliydi. Rakibimizin de savaşmaya hazır geleceğini biliyorduk. Maç maç ilerlemek istiyoruz."

Oyuncularına geçmişi düşünmemeleri gerektiği yönünde uyarılarda bulunduğunu anlatan tecrübeli başantrenör, "En iyi takım olduğumuzu göstermelerini istedim. Bütün takımlara saygı duyarak yola devam etmek gerekiyor." diye görüş bildirdi.

Sarı-lacivertli takımın kaptanı Melih Mahmutoğlu ise zor bir final maçından buraya geldiklerini aktararak, "Üzücü bir maçtan sonra çok da vakit yoktu. Hocamızla ve kendi aramızda konuşup ligi kazanacağımıza söz verdik. Kendi basketbolumuzu oynarsak bu maçın kolay geçeceğini biliyorduk. Öyle de oldu. İkinci maçı da kazanıp devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.