"Zor bir maç bizi bekliyor"

"Zor bir maç bizi bekliyor"
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hacı Boydak Tesisleri'ndeki antrenman teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde yapıldı. Isınma hareketleri ve koşunun ardından idman yarı alanda top çalışmasıyla sona erdi.

Antrenman sırasında futbolcuların hırslı oldukları dikkati çekerken, teknik direktör Korkmaz'ın da istediklerini yapamayan oyunculara sık sık uyarılarda bulunduğu gözlendi.

İdmana, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Sylaa, Mandjeck ve Boye katılmazken, gribal enfeksiyon geçiren golcü oyuncu Edinho takımdan ayrı koştu, Kerim Avcı ise salonda çalıştı.

Antrenmandan önce AA muhabirine açıklamada bulunan Korkmaz, lige mili maçlar dolayısıyla verilen arada yoğun tempoda antrenman yaptıklarını belirtti.

Eskişehir'in zor bir deplasman olduğunu vurgulayan Korkmaz, "Milli maçlar dolayısıyla lige verilen ara iyi geçti, yoğun şekilde çalışıyoruz. Maç tempomuzu düşürmemek için Kayserispor ile hazırlık karşılaşması yaptık. Hafta sonu Eskişehir'e gideceğiz, zor bir maç bekliyor bizi. İnşallah Eskişehirspor maçında istediğimiz sonucu alırız" diye konuştu.

Kayseri temsilcisi, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.