Zlatan Ibrahimovic'ten ters köşe!

Video yükleniyor...

Manchester United ile sözleşme imzalaması beklenen Zlatan Ibrahimovic, yeni giyim markasının lansmanında açıklamalarda bulundu.

İsveçli dünya yıldızı lansman toplantısında konuşmasına, "Ayrıldığım günden beri Paris'te yağmur yağıyordu ve şehir ağlıyordu adeta. Bugün geri döndüm ve güneş açtı." diyerek kendine has üslubu ile giriş yaptı. 34 yaşındaki yıldız golcü Manchester United'a gidecek misin? sorusuna ise merak etmeyin yeni markamız Manchester'da da olacak cevabını verdi.

Zlatan Ibrahimovic hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili ise; "Hikayeler uydurmaya devam edin, çünkü okumayı seviyorum" dedi.

Ibrahimovic, Euro 2016'da favori takımlarının ise İspanya ve Almanya olduğunu söyledi. İsveç forması altında Fransa'da oynanayacak olmanın kendisini mutlu ettiğini söyleyen 34 yaşındaki yıldız, "Benim için Fransa Euro 2016'da İsveç forması giymek hem çok özel hem de çok farklı bir duygu. 4 yıldır Fransa'da top koşturdum ve yine kendi ülkemin formasını Fransa'da giyme şansına sahip olacağım. Sonuçta, iki farklı taraftar gurbum olacak. İsveçliler ve bizi destekleyen Fransızlar." dedi.