Zirveye ambargo koydular

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasının ardından Fstats en iyi 10 sıralamasında Gençlerbirliği'nin Rumen golcüsü Bogdan Stancu'nun zirvedeki yeri değişmedi.

FStats Analiz servisinin haftalık olarak hazırladığı Spor Toto Süper Lig'in en iyi 10 futbolcusu sıralamasında Gençlerbirliği'nin Rumen golcüsü Bogdan Stancu'nun liderliği sürüyor. Stancu, bu hafta Gençlerbirliği karşısında fileleri havalandıramamasına karşın topladığı 4310 puanla zirvedeki yerini korudu.

2. basamakta ise Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt bulunuyor. Hollandalı yıldız takımının Medical park Antalyaspor'u 4-1 mağlup etmeyi başardığı karşılaşmada gol atamasa da gösterdiği performansla 4077 puanla ikinci sıradaki yerini korurken Beşiktaş'ın portekizli golcüsü Hugo Almedia ise 3. sırada yer alıyor.

Son haftalarda  en iyi 10 sıralamasında tırmanışa geçen Sivasspor'lu Aatıf Chahechouhe bu haftada yükselişine devam etti. Geçtiğimiz hafta 5. basamakta yer alan faslı oyuncu bu hafta Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmada attığı 1 golle 4. sıraya yerleşti.

Gaziantespor'un deplasmanda Elazığspor'a 2-1 kaybettiği karşılaşmada takımının tek sayısına 90. dakikada penaltı golüyle imza atan Cenk Tosun ise gösterdiği performansla geçtiğimiz hafta yer aldığı 6. basamağı korumayı başardı.

En iyi 10 sıralamasının 7. basamağında ise Galatasaray'lı Burak Yılmaz'ı görüyoruz. Son olarak Galatasaray'ın Akhisar Bldspor'u 6-1 mağlup etmeyi başardığı maçta fileleri havalandıran ve 5 maçtır suskan kalan golcü oyuncu bu hafta 3 basamak gerileyerek 7. sırada yer aldı.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike bu hafta 3501 puanla 1 basamak yükselerek 8. sırada yer alırken, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder bir basamak gerileyerek 9. sıraya indi.

Elazığspor'un Gaziantespor'u 2-1 mağlup ederek ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet elde ettiği maçta takımının 2. golüne imza atan Deniz Yılmaz en iyi sıralamasına 3355 puanla 10. basamaktan tekrar giriş yapmayı başardı.