Zidane rekor için sahaya çıkacak!

Zidane rekor için sahaya çıkacak!
33 maçtır yenilmezlik unvanı ile Dortmund karşısına çıkacak olan Real Madrid'in Fransız teknik direktörü Zinedine Zidane  karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında "Bir final karşılaşmasına çıkacağız. Grup elemelerindeki bir final maçı. Evimizde oynuyoruz ve büyük bir maç çıkarmak istiyoruz. Hesap yapmayacağız. Grup birincisi olmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Fransız teknik adam, Borussia Dortmund'a karşı konsantre olarak, baskı kurmayı deneyerek ve gol arayarak galip gelebileceklerini söyledi.

Real Madrid'de az süre bulan Kolombiyalı futbolcu James Rodriguez'in ayrılmak istediği yönündeki iddialara da Zidane, "James, hayran olduğum bir futbolcu. Takımdaki diğer futbolculara nasıl davranıyorsam ona da aynı davranıyorum. Real Madrid'in futbolcusu ve bu önemli bir şey. Evet, sorun var çünkü daha fazla oynamak istiyor. Takımda herkese ihtiyacım var." şeklinde cevap verdi.

Madrid ekibi yarınki maçta da yenilmezse teknik direktör Zinedine Zidane bir rekoru egale etmiş olacak. Real Madrid kulübü tarihinde 1989 yılında Hollandalı teknik direktör Leo Beenhakker tarafından kırılan 34 maçlık en fazla yenilmezlik rekoru, yarın yenilgi alınmaması halinde Zidane tarafından egale edilmiş olacak.

Real Madrid bu zamana kadar Borussia Dortmund'a karşı sahasında oynadığı 5 maçın hiçbirini kaybetmedi.