Yönetimden haber bekliyor

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Kardemir Karabükspor maçında sahaya sürmeyi düşündüğü Diego Ribas için gözü yönetim kurulunda.

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın Kardemir Karabükspor maçında kadroya almak istediğini açıkladığı Diego Ribas konusunda belirsizlik devam ediyor. Brezilyalı oyuncunun lisansını çıkarabilmek için Cristian Baroni, Joseph Yobo ve Milos Krasic üçlüsünden en az ikisi ile yolları ayırması gereken sarı lacivertlilerde, henüz netleşen birşey yok.

Yönetimin, Cristian ve Yobo ile yaptığı görüşmelerde belirli mesafeler kat edilmesine rağmen iki oyuncu ile ilgili de henüz son noktanın koyulamamış olması sıkıntı yaratıyor.

Basın Mensupları ile yaptığı sohbet toplantısında Diego'yu bu hafta kadroda düşündüğünü açıklayan Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da gözü yönetimden gelecek haberde.

Krasic'in Türkiye Futbol Federasyonu'nun tanıdığı +1 kontenjan hakkı çerçevesinde A2 takımında kalmasını uygun gören sarı lacivertli yönetim, Yobo ve Cristian ile olan sorunları da maç gününe kadar çözmeyi hedefliyor.

Öte yandan Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını da sürüdüren sarı lacivertlilerde süper kupa finalinde sakatlanan Bruno Alves'in yerine Michel Kadlec'in forma giymesine kesin gözü ile bakılıyor.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın Çek futbolcu ile bir görüşme yaptığı ve kendisine olan güvenini dile getirdiği gelen haberler arasında.