Yönetimden Bilic'e müjde!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta şampiyonluk umutları tükenmesine rağmen, Galatasaray derbisi, teknik direktör ve transfer konusunda kritik bir süreç yaşanıyor. 
 
Siyah beyazlı takımda Süper Lig'in son iki maçında takımın başında olacağı açıklanan teknik direktör Slaven Biliç'in yeni sezonda da takımın başında olabileceği öğrenildi. Siyah beyazlı yönetimde Biliç'e 1 sezon daha şans verilmesi görüşünün de gündemde olduğu, Hırvat teknik adam ile sezon bitiminin ardından yeniden masaya oturularak konuşulacağı belirtildi. 
 
Biliç konusunda net karar vermeyen siyah beyazlı yönetimde daha önce Shakhtar Donetsk'te kalacağını belirten Mircea Lucescu defterinin de kapanmadığı ifade edildi. Rumen teknik adamın, Ukrayna Ligi'nde ikinci sırada bulunan Shaktar'ın cumartesi günü 3. sıradaki Dnipro Dnipropetrovsk maçının sonucuna göre hareket etmeye hazırlandığı belirtildi. Lucescu'nun Beşiktaş'a gelebileceği ancak bu konuda Shakhtar Donetsk Başkanı Rinat Akhmetov'un kararının da önemli olduğu ve izin vermesi gerektiği öğrenildi. 
 
Teknik direktör adayları konusunda Şenol Güneş, Michel Prodhomme, Erik Gerets gibi isimleri de değerlendiren Beşiktaş yönetimi de harekete geçmek için aceleci davranmıyor. 
 
Bu arada Beşiktaş'ın yıldızlarına da teklifler yağıyor. Siyah beyazlı takımın Senegalli golcüsü Demba Ba'ya Katar'dan talip olduğu ve 11 milyon dolarlık bir teklif sunduğu belirtildi. 
 
Mustafa Pektemek için Trabzonspor'un ısrarcı olduğu ifade edilirken, Gökhan Töre'ye önemli iki Avrupa kulübünün talip olduğu ve girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Siyah beyazlı yönetim ise Gökhan için 15 milyon dolardan aşağı bir teklif kabul etmeyeceğini dile getirirken, "Yıldızlarımızı satmayı düşünmüyoruz. Ancak Beşiktaş'ın menfaatleri de önemli. Kulüp iyi bir kazanç elde ederse teklifleri değerlendiririz" değerlendirmesi yaptı. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş