"Yine mi Türkler ?"

"Yine mi Türkler ?"
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki rakiplerinden biri olan Arsenal'in yine bir Türk takımıyla eşleşmeleri nedeniyle kuradan hiç memnun olmadıkları ortaya çıktı.
 
Katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus'un fikir babalığını yaptığı "Barış İçin Dinler Arası Maç" organizasyonuna katılan Arsenal Teknik Direktörü Wenger, burada Muslera ile karşılaştı. Tecrübeli teknik adam Muslera ile yaptığı kısa görüşmede kuradan duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi.
 
Beşiktaş önünde hiç tahmin etmedikleri kadar zorlandıklarını itiraf eden Wenger, "Beşiktaş ummadığımız kadar dişli çıktı. Çok zorlandık, ancak sonu iyi bitti" dedi. Fransız hoca daha sonra "Şimdi de karşımıza Galatasaray çıktı. Türkler bize çok ters geliyor. Görünen o ki yine çok ter dökeceğiz. Ancak gruptan çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
 
Muslera ile takılmaktan da kendini alamayan Wenger, "Çok başarılı bir kalecisin. Bu durum işimizi daha da zorlaştıracak. Umarım kötü gününde olursun" diyerek espri yaptı. Bu espri karşısında kendisini alamayan Muslera, kontra yapıp "Umarım Arsenal kötü gününde olur" ifadesini kullandı. (Habertürk)