Yılın transferinde geri sayım

Yılın transferinde geri sayım
Avrupa'da yılın önemli imzalarından biri atılmak üzere... Real Madrid ile Avrupa şampiyonu olan Angel Di Maria, Manchester United'a transfer olmak için artık saatleri sayıyor. 

Real'den ayrılmak ve ManU'da forma giymek istediğini daha önce dile getiren Arjantinli yıldız, yaklaşık 70 milyon euro karşılığında Kırmızı Şeytanlar'a katılıyor. Bu transferi Real Madrid menajeri Carlo Ancelotti de doğrularken, "Angel tüm çabalarımıza rağmen ayrılmak istediğini söyledi. yapacak bir şey yok. Bugün idmana çıkmadı ve arkadaşlarıyla vedalaştı" diyerek transferi açıklayan ilk isim oldu. Dünya Kupası'nda final oynayan Arjantin milli takımının da önemli bir parçası olan Di Maria'nın en geç salı günü resmi imzayı atması bekleniyor. 


Real Madrid'te sürekli tartışılan bir isim olmasına rağmen mayıs ayındaki Şampiyonlar Ligi finalinin yıldızı olan ve takımını Avrupa'nın en büyüğü yapan Arjantinli Angel Di Maria, James Rodriguez'in alnmasındna sonra takımdan ayrılmak istediğini açıklamştı. Di Maria 2010 yılında yaklaşık 35 milyon euroya Benfica'dan transfer edilmiti. 

Ligtv.com.tr