Yılın transferinde sona doğru

Video yükleniyor...

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe'de öncelikli hedef Nani'ye imza attırmak. Portekizli Oyuncu ile her konuda anlaşmaya varan sarı lacivertli yönetimin bonservis konusunda Manchester United ile temas halinde oldukları öğrenildi.

Nani'yi bonservisi ile birlikte elden çıkarmak fikrine sıcak bakan İngiliz Kulübüne karşılık, Fenerbahçe Yönetimi'nin satın alma opsiyonu ile birlikte kiralama formülünü masaya sunacağı gelen haberler arasında.

Yıldız Futbolcu için kapıyı 8 milyon Euro'dan açan Manchester United yönetiminin, Fenerbahçe'nin önerisini düşünmek için zaman istediği ifade ediliyor. İngilizlerin öneriyi kabul etmemesi durumunda bonservis pazarlıkları başlayacak.

Nani için temaslarını sürdüren sarı lacivertli yönetimin stoper konusunda da yine bir başka Portekizli oyuncu ile imza aşamasına geldikleri bildiriliyor. Maicon Pereira ile anlaşmaya varan Fenerbahçe Yönetiminin bu futbolcuyu da önümüzdek günlerde İstanbul'a davet etmesi bekleniyor.

Kaleci ve forvet arayışlarında da sona yaklaşan sarı lacivertlilerin Arsenal'in Kolombiyalı File Bekçisi Ospina ile anlaştığı gelen haberler arasında. İngiliz Basının da manşetleri süsleyen bu haber göre Fenerbahçe Arsenal'a 4 milyon Pound bonservis bedeli ödeyecek.

Kadrosuna bir de forvet takviyesi düşünen sarı lacivertli yönetimin listesinin en üstünde Shakhtar Donetsk den Luiz Adriano var. Brezilyalı oyuncunun yüksek maliyeti bu transferin önündeki tek engel olarak gözüküyor.

Sarı Lacivertlilerin listesindeki bir diğer forvet adayı da Kostas Mitroglu. İngiliz Basınına açıklamalarda bulunan Yunan Futbolcunun menajeri Panagiotis Galariotis; Kostas Mitroglou'nun İstanbul'a gitmek istediğini belirtti ve Fenerbahçe ile Fulham'ın görüşme halinde olduğunu iddia etti.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe