Yılın en iyisi Hamzaoğlu

Yılın en iyisi Hamzaoğlu
1905 Kültür, Sanat ve Spor Derneği'nin bu yıl ilkini düzenlediği "Yılın En İyileri" ödül töreni yapıldı.

Four Seasons Otel'de gerçekleştirilen ve derneğin, kültür, sanat ve spor alanına destek olmak, bu alanda başarılı isimleri gelecek nesillere taşımak ve tanıtmak amacıyla organize ettiği ödül töreninde sanat dalında Demet Akbağ, sporda Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve kültürde Ahmet Baysal yılın en iyileri seçildi.

Etkinliğe Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, eski başkanlar Ünal Aysal, Faruk Süren, Alp Yalman, yöneticiler Abdürrahim Albayrak, Dursun Özbek ile çok sayıda davetli katıldı.

Dernek başkanı Mesut Gümüştaş törende yaptığı konuşmada, Galatasaray ruhunun sadece sporda değil, hayatın her alanında var olduğu toplumda katma değer yarattığını anlatarak, "Biz bu bilinçle, 11 yıl önce temellerini attığımız ve 2 yıl önce faaliyete başlayan 1905 Kültür, Sanat ve Spor Derneğimiz ile sporun dışında sanat ve kültür hayatımıza da dokunmak istedik" dedi.

Gümüştaş, dernek olarak hayata geçirmeyi planladıkları "Açıkhava Müzesi" projesiyle ilgili bilgi vererek, "Dünya futbol tarihinde bir ilk olacak projemizi de ilk kez açıklamak istiyorum. Türk Telekom Arena'da, spor, kültür ve sanat hayatımıza damgasını vurmuş, Galatasaraylı başkanlarımız, sporcularımız ve sanatçılarımızın heykellerinin yer alacağı; Başkanlar Yolu, Sporcular ve Sanatçılar Yolu, konseptindeki Açıkhava Müzemizi de ilk defa sizinle paylaşmanın heyecanını yaşıyorum" ifadelerini kullandı.