Yıldızlar görüşme odasına

Video yükleniyor...

Anderlecht maçı hazırlıklarının İstanbul bölümünü tamamlayarak Belçika'ya giden Galatasaray'da yönetim Florya'da önemli toplantılar gerçekleştirdi.

Galatasaray Kulübü Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile Sportif A. Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Dürüst, Florya Metin Oktay tesislerine giderek sarı kırmızılı takımın önemli isimleri ile bir araya geldi.. Wesley Sneijder, Felipe Melo, Hakan Balta, Selçuk İnan ve Sabri Sarıoğlu ile antrenman öncesi bir araya gelen Albayrak - Dürüst ikilisinin futbolculara uyarılarda bulunduğu belirtildi.

Tecrübeli yönetici Ali Dürüst'ün sarı kırmızılı futbolculara zorlu bir döneme girildiğini hatırlatarak sorumluluk almaları gerektiğini söylediği takımdaki herkesin özverili olmasını istediği öğrenildi. İki yöneticinin de Anderlecht maçının önemine değindiği ve "Trabzonspor maçında kötü oynadınız ve 3 puanı kaybettiniz. O maçın telafisi ligin içinde var. Ama Anderlecht maçının telafisi yok" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Belçika temsilcisi Anderlecht ile yapacağı maç için Brüksel'e gitti. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 4 maçta galip gelemeyen ve aldığı 1 puanla grubun son sırasında kalan sarı-kırmızılı takım, Avrupa Ligi'nde yoluna devam edebilme ümitlerini sürdürmek için deplasmanda Anderlecht ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, havalimanında medya mensuplarına açıklamalarda bulunurken, beyaz bir sayfa açmak istediklerini söyledi.

Galatasaray'da Anderlecht maçı kadrosuna sarı kart cezalısı Dzemaili ile sakatlığı bulunan Hakan Balta'nın yanı sıra Goran Pandev ve Emre Çolak alınmadı.