Yıldızlar Çizme'den

Yıldızlar Çizme'den
Transfer için İtalya’ya üs kuran Beşiktaş, ünlü golcü Mario Gomez’in işini bitirme aşamasına geldi. Orta sahaya yapılacak takviye için en önemli aday ise Gökhan İnler...

Üst üste yaptığı Quaresma ve Rhodolfo takviyeleriyle taraftarının gönlünü alan Beşiktaş, transfer taarruzunu sürdürüyor. Kartal’ın yeni yıldızları büyük ihtimalle İtalya’dan gelecek. Tolgay’ın 6, Veli’nin 3 ay daha sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle orta alana transfer yapacak olan Kartal, önce Arjantinli Cambiasso ile görüştü. Bonservisi elinde olan 33 yaşındaki futbolcuya 1+1 yıllık kontrat önerildi, Cambiasso 2+1 yılda ısrarlı olunca rota Napoli’den Gökhan İnler’e çevrildi.

Gökhan ile daha önce de temas turan yönetici Erdal Torunoğulları, oyuncunun kulübü ile de bu hafta görüşecek ve bu transferi bir kaç gün içinde bitirmeye çalışacak. Gökhan, Galatasaray’ın da listesinde. Forvet transferi için Mario Gömez’le görüşmeler devam ediyor. 30 yaşındaki Alman futbolcuyla anlaşma yapılrdı. Fiorentina ile pazarlıklar bitmek üzere. Mario Gomez’in en geç salı günü İstanbul’a gelerek resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kaynak: AMK

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer