Yıldız oyuncu antrenmanı yarıda bıraktı!

Yıldız oyuncu antrenmanı yarıda bıraktı!
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 27 Nisan Pazartesi günü Kardemir Karabükspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışmaları ve çift kale maç yaptı.

Antrenmana tedavisine devam edilen Tolga Zengin katılmazken, Veli Kavlak ve Alexander Milosevic bireysel çalışmalar yaptı. İdmanın son bölümünde sağ arka adalesinde ağrı hisseden Gökhan Töre ise çalışmayı yarıda bıraktı.

Bu arada antrenman sırasında yağan dolu nedeniyle, siyah-beyazlı futbolcuların yanı sıra çalışmayı takip eden basın mensupları ve taraftarlar da zor anlar yaşadı.

Çebi: "Şampiyonluk yarışında biz de varız"

Antrenmanı bir süre takip eden Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarıyla sohbet ettiği sırada yaptığı kısa açıklamada, "Galatasaray ve Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında bizi rakip olarak görmüyor ama hata yapıyor. Şampiyonluk yarışında biz de varız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla büyük çoğunluğu çocuklardan oluşan yaklaşık 250 taraftar da antrenmanı izledi.

Antrenman sonunda teknik heyet ve futbolcularla fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar, özellikle büyük ilgi gösterdikleri Slaven Bilic'e zor anlar yaşattı. Taraftarlar, imza aldıkları teknik heyet ve futbolcularla fotoğraf çektirme fırsatı da buldu.

Pedro Franco'nun doğum günü kutlandı

Beşiktaşlı futbolcu Pedro Franco, doğum gününü takım arkadaşlarıyla kutladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 23 Nisan 1991 doğumlu Kolombiyalı futbolcunun doğum günü, antrenman öncesi kesilen pastayla kutlandı.

Pedro Franco'nun kutlama sonrası teknik heyet ve takım arkadaşlarına teşekkür ederek, "Yapılan bu organizasyondan dolayı çok mutlu oldum. İyi ki, Beşiktaş'ta oynuyorum ve bu formayı giyiyorum" şeklinde görüş bildirdiği kaydedildi.