Yıldırım'la dobra dobra

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Dün akşam Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda taraftar temsilcileri ile biraraya gelen Yıldırım, sarı lacivertli taraftarların sorularını içtenlikle yanıtladı.

Başkan Aziz Yıldırım'ın; kendi durumu ne olursa olsun, mutlaka şampiyonluk kutlamalarının yüksek çoşku ile gerçekleştirilmesini isteyip, Fenerbahçe'nin başarısının kutlanması gerektiğini söylediği öğrenildi.

Yıldırım, şampiyonluk turunun, tahkim kurulu cezayı kaldırmazsa kadın-çocuk taraftarlar önünde atılacağını, ancak gerçek kutlamaların ve kupa töreninin bir sonraki iç saha maçı olan Kardemir Karabükspor maçında gerçekleştirileceğini açıkladı.

3 temmuz sürecinde yaşanılanlarla ilgili taraftarları bilgilendiren Başkan Aziz Yıldırım, UEFA'nın verdiği cezaya rağmen bu sene Şampiyonlar Ligi'nde yer alma ihtimallerinin bulunduğunu ifade etti.

2 sene ceza aldıklarını ancak toplamda 3 yıl Avrupa'ya gidememe durumunda bırakıldıklarını sözlerine ekleyen Aziz Yıldırım, bunun düzeltilmesi için girişimlerinin olduğunu açıkladı.

Alex'in Fenerbahçe Forması ile jubile yapıp yapamayacağı ile ilgili soruyu da cevaplayan Başkan Aziz Yıldırım; kendi başkanlığı döneminde hiçbir futbolcuya jubile yapılmadığını ve kulüp menfaatleri dışında olacak hiç bir organizasyona sıcak bakmadığını söyledi.

Önümüzdeki senelerin tribün yapılandırması ile ilgili de taraftarlarla görüş alış verişinde bulunan Başkan Aziz Yıldırım, Şükrü Saraçoğlu Stadında yapılacak yeniliklerle ilgili de bilgiler verdiği gelen haberler arasında.